Over ons

Wim Verweij
Oprichter / Eigenaar

Easy-Flow Medic of Easy-Flow ZZP. De naam zegt het al: Makkelijk in gebruik. Alle informatie direct ter beschikking, wanneer je het nodig hebt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Daarom hebben we een CLOUD oplossing gemaakt.

Veel standaard software pakketten hebben een diversiteit aan mogelijkheden, om een zo'n groot mogelijke groep van gebruikers te kunnen bereiken. Het gevolg daarvan is dat je er veel meer mee kunt doen, dan je daadwerkelijk nodig hebt. Dus dan maar een cursus volgen. Vaak tegen hoge kosten en tijd. Wanneer je het niet doet, is er weinig of geen ondersteuning beschikbaar.

Daarom wilde ik voor de ZZP'ers en de Zorgsector een betaalbaar, eenvoudig te bedienen softwarepakket maken, waarbij de gegevens altijd onder handbereik zijn. Door een slimme opbouw van Easy-Flow software kunnen we het - indien nodig - aan bijna iedere organisatie aanpassen. Geen cursussen, nauwelijks investeren en slechts betalen voor het gebruik ervan.

Wil je meer? Dat kan, want in goed overleg kun je een panklare maatwerkoplossing laten maken op basis van de standaard software. We komen samen met u tot de juiste specificaties en kunnen daardoor een vaste prijs afspreken. 

De grootste en leukste uitdaging is, om met een korte online instructie, de gebruiker direct met Easy-Flow Medic of Easy-Flow ZZP te laten werken. Op deze manier kunnen wij met een uitstekende service onze klanten van dienst zijn.

In samenwerking met de digitale helden van

Over Stabiliq IT

Sinds kort werken wij samen met Wim om de software van Easyflow nog verder te professionaliseren.

Stabiliq IT is een digitaal bureau met een sterke focus op development en prachtige designs. Wij brengen de wereld van business voeren en technologie samen.

Wij geloven er sterk in dat technologie bedrijven verder kan helpen. Dit proberen we daarom ook samen met Wim te realiseren middels Easyflow

Danny Peters Directeur - Stabiliq IT