Introductie Easy-Flow ZZP en Easy-Flow Medic.

Easy-Flow ZZP en Easy-Fow Medic zijn speciaal gemaakt voor gebruikers die kiezen voor gemak. Een afspraak maken, een factuur maken, iets opzoeken, een verslag maken, maar ook teruglezen, het moet zo simpel mogelijk gaan. Geen gedoe met cursussen. Daar heb je allemaal geen tijd voor. Bovendien wil je alleen maar betalen voor de mogelijkheden die je dagelijks gebruikt. Later kun je altijd nog upgraden als je meer nodig hebt.

Daarom hebben we 2 versies gemaakt. Namelijk een ZZP versie, die is afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden van een ZZP'er en een versie voor kleine (paramedische) zorg organisaties. We hebben de verschillende mogelijkheden in drie pakket ondergebracht: Start, Plus en Premium. 

Dat is de essentie van Easy-Flow Software. Goede service, indien nodig is belangrijk. Directe toegang tot je informatie, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Via je PC of je telefoon. Praktisch en zonder gedoe.

De kosten zijn laag gehouden, ook als je maar heel weinig nodig hebt, je toch van praktische software gebruik kan maken.

Vraag eens om een korte online demo. Kost je een half uur.

Ik wil je graag laten zien hoe eenvoudig het gebruik is.